Natalie Portman

Kép
Stílus

A stílus nem pénz kérdése! Natalie Portman filléres ruhában tündökölt az Oscar-jelöltek fotózásán

Tőlünk ismét 10 pontot kap Hollywood legszebb kismamája!

Kép
Sztárok

Erre nagyon kíváncsiak vagyunk! Natalie Portman TV-történelmet készül írni az Oscaron

Hamarosan mindenre fény derül!

Kép
Sztárok

Lélegzetelállító! Demi Moore után Natalie Portman is bevállalt egy meztelen kismamafotót

A fotó, amiről most mindenki beszél.

Kép
Sztárok

Túlélni Trumpot? Emma Stone, Natalie Portman és még sokan az I Will Survive-ot éneklik

A maguk nem annyira szerény eszközeivel próbálják feldolgozni, hogy az Egyesült Államok elnöke egy Twitteren dühöngő troll lett.

Kép
Stílus

Natalie Portman egy merész testhez simuló ruhában mutatta meg hatalmas pocakját - FOTÓK

A színésznő igazán bevállalós kismama!

Kép
Sztárok

Így lesz kétszeres Oscar-díjas Natalie Portman? - Itt a Jackie első trailere

Még csak az előzetest látták, de a kritikusok szerint szinte biztos az Oscar-díj.

Kép
Stílus

A legstílusosabb sztárok épp Torontóban tündökölnek

Scarlett Johansson, Dakota Fanning, Emma Stone, Natalie Portman, Kate Hudson és sokan mások csodás estélyi- és koktélruhákban.

Kép
Sztárok

Nagyon várjuk! Megérkezett Lily-Rose Depp első filmjének trailere - VIDEÓ

Az alma nem esett messze a fájától.

Kép
Sztárok

Szavazás: Az amerikai vagy a francia hírességek szebbek Cannes-ban?

Dübörög a cannes-i filmfesztivál, mi pedig nem győzzük kapkodni a fejünket a mesés vörös szőnyeges szettek láttán.

Kép
Sztárok

Így néznének ki kedvenc sztárjaink kék szemmel

A végeredmény meglepőbb, mint azt elsőre gondolnánk! Az ötletet Kanye West adta, aki az idei MET-gálán sokkolt minket kék tekintetével.

Kép
Életmód

Forró csókok a filmvásznon! - Romantikus filmek az InStyle ajánlásával

Pasival vagy pasi nélkül - a romantikus filmek olyan szükségletek egy nő számára akárcsak a levegő. Egyesek úgy tartják, a nők pornó helyett csöpögős love storyk és forró csókok bambulásával élik ki titkos vágyaikat. Ha épp kifogytál az ötletekből, zsepiket elő, mert itt az InStyle 15 kedvenc szerelmes jelenete!

Kép
Sztárok

Megdöbbentő! 20 sztár, akiről soha nem gondolnád, hogy egyidős

A kor senkinek sincs az arcára írva, ezt a mindennapokban is tapasztaljuk, ki pozitív, ki negatív értelemben. Vannak, akikkel kegyesen bánnak az évek, míg másoknak még a plasztikai sebész sem tud segíteni, de most mi is meglepődtünk. Nézd meg, kik születtek ugyan abban az évben a legnagyobb hírességek közül!

Kép
Stílus

Stílusmustra: Így hordják a sztárok a legdivatosabb mintát

Körbenéztünk, hogy megtudjuk, miért is bolondulnak manapság a legstílusosabb sztárok. A párizsi sikkért mindenki odavan, nincs ez másképp Hollywoodban sem. Stílusmustra következik, így hordják ők a csíkos mintát!

Kép
Életmód

Tényleg megszépít a vegán táplálkozás?

Ragyogóbb bőr, erősebb haj. Vajon tényleg megszépít a vegán életmód? A téma egyik szakértője, Lee Watson beszélt arról, hogyan hat szépségünkre a vegán táplálkozás. Íme 5 ok, amiért érdemes neked is megfontolni az életmódváltást!

Kép
Sztárok

Nemes Jeles László: "Az volt a célunk, hogy beszéljenek róla"

Az elmúlt napokban a világsajtó a cannes-i filmfesztiválon hatalmas sikereket elért Nemes Jeles László nevét ismételgeti és mindenki az ő történetére kíváncsi. A rendező, aki Natalie Portmant is elragadtatta, a rangos fesztivál második legfontosabb elismerését, a zsűri Nagydíját is (Grand Prix) elnyerte. A rendező őszintén mesélt a Euronews hírportálnak a hatalmas siker kapcsán.

Kép
Sztárok

Magyar rendező nevettette meg Natalie Portmant - FOTÓK

Hogyan kerül egy hollywoodi színésznő és egy elsőfilmes magyar rendező egymás mellé a vörös szőnyegen? Kérdezzétek Nemes Jeles Lászlót, a Saul fia rendezőjét, akinek első rendezésétől hangos napok óta a cannes-i filmfesztivál.

Kép
Sztárok

Natalie Portman a villantást is bevállalta Cannes-ban

Natalie Portman a hétvégén első rendezésével debütált a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. A 33 éves színésznő úgy gondolta, hogy villantással ünnepli meg a nagy eseményt.

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Sztárok

Sztárok az Oscar-after partin

Az Oscar nem lehet teljes a díjátadót követő partik nélkül, ahová a sztárok többsége átöltözik, hogy újabb fantasztikus szettben pompázhassanak. Ide gyakran még olyan hírességek is ellátogatnak, akik egyébként nem vesznek részt a díjátadón. Szerintük ők voltak a Vanity Fair after parti sztárjai!

Kép
Sztárok

Natalie Portman Miss Dior menyasszony

Natalie Portman az arca a Dior: Miss Dior új kampányának. A törékeny színésznőt Sophia Coppola és Tim Walker már fotózták az illat nagyköveteként, most pedig egy könnyed nyári történetben népszerűsíti a parfümöt.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard újabb Dior-kampányban bűvöl el

Marion Cotillard 2008 óta a Dior múzsája Natalie Portman (Dior Beauty) és Jennifer Lawrence (Miss Dior) társaságában. A színésznő a Lady Dior állandó arca, amelynek most megérkeztek a legfrissebb kampányképei is, nézzétek csak!

Kép
Stílus

Lanvin 125: Így indult a legrégebbi párizsi divatház

Jeanne Lanvin 1889-ben nyitotta meg első üzletét, ahol kalapokat lehetett vásárolni és ezzel útjára indította a máig töretlenül működő divatcéget. Ennek tudatában pedig azt mondhatjuk, a Lanvin a legrégebben működő párizsi divatház.

Előző oldal